Translate

lördag 10 oktober 2015

Socialtjänsten i Svalövs maktmissbruk


"Socialnämnden i Svalövs kommun har åter tagit en treårig flicka från hennes mamma, trots att domstolar gång på gång har underkänt kommunens beslut i frågan. Svalöv har nu bestämt att flickan tills vidare inte får ha någon kontakt med sin mamma."
 [1]

Det handlar om den lilla flickan som blev bortförd av sin biologiska mamma i Hörby tidigare i år. Ett ärende som vi har följt en hel del på denna blogg.

Inget LVU för flickan som försvann i Hörby
Den bortförda treåriga flickan från Hörby
Mamman till flickan i Hörby intervjuas
Replik till Malin Lernfelt: Barn är inga ägodelar
Karin Rebas skriver om flickan i Hörby
Det socialliberala gänget fortsätter att jaga mamman i Hörby
Kritik mot denna blogg
Funderingar kring flickan i Hörby

Familjehemmet och Svalövs kontaktperson har demonstrativt visat att de inte vill att (mor och dotter) ska ha kontakt” skrev hon tidigare." [1]
Familjehemmet, eller fosterföräldrarna har köpt sitt hus från en av kontaktpersonerna hos socialtjänsten i Svalövs kommun, enligt anonym källa "till överpris". Själva husköpet mellan parterna går att styrka då lagfarter via lagfart (ägarbytesdokument).

Det så kallade "tantlobbyn" som består av några fd socionomer, författare, politiker, journalister m.m. ansåg att det var barnmisshandel av den biologiska mamman att föra bort sitt eget barn från ett umgänge. Hon gjorde detta pga att det inte verkade finnas något alternativ. Mamman hade vunnit vårdnad i domstolar och socialtjänsten i Svalöv hade blivit kritiserad att inte medverka till att återförena mamman med dottern.
Nu har myndigheterna och fosterfamiljen gjort "samma barnmisshandel" som de själva ansåg mamman utförde genom att utföra en handräckning och rycka dottern från sin mamma, som har levt tillsammans i ca 4 månader. Nu får inte dottern träffa sin mamma på minst tre månader.

Enligt tidigare inlägg och källor så har socialtjänsten i Svalöv lovat bort flickan till fosterfamiljen. Detta handlar om en mamma, som först blev anklagad att vara delaktig i barnmisshandel, men sedan visade sig att hon själv också blev misshandlad. En mamma som var ny här i Sverige och levde under hot och våld. Nu har hon brutit kontakten med den biologiska pappan och vunnit ensam vårdnad om dottern. Hon kämpar och gör allt vad hon kan för att återförenas med sin dotter men slåss mot korrupta myndigheter som utför maktmissbruk. Detta händer i Sverige, ett land som förespråkar demokrati och mänskliga rättigheter. Socialtjänsten är på fall, de klarar inte av att hantera sina ärenden. Staten måste gå in och rensa, städa upp all korruption. Återinför tjänstemanna ansvaret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar