Translate

lördag 24 oktober 2015

Rättsskandal vid socialtjänsten i Svalöv

Dagens Nyheter har skrivit en till artikel som kretsar kring flickan som blev bortförd av sin mamma i Hörby, [Ingenting kan hindra socialen], skriven som ledare av Matilda Molander.

Jag kan inte annat än att hålla med hennes ståndpunker. Vad är det för ett samhälle vi lever i där socialtjänsten inte bryr sig om domstolarnas beslut? Detta är ju ett rättslöst samhälle, laglös där myndigheter kan göra precis vad som helst mot människor.

I tisdags beslutade domstolen att flickan omedelbart ska till sin mamma, men fick då höra att det tyvärr inte gick att få tag på familjehemmet just nu. Någon timme senare hade nämnden fattat ett nytt beslut om omhänder­tagande. Enligt lag måste domstolen nu inom en vecka återigen ta upp ärendet för att se om beslutet ska bestå. Till dess är Marias dotter berövad sin mamma.


Detta är inte första domstolsbeslutet, socialtjänsten i Svalöv har trotsat landets lagar en längre tid. Detta är skandal och ren barnmisshandel mot den unga flickan som de senaste fyra månaderna har lyckats knyta an till sin biologiska mamma.

Hur tänker de här egentligen?

Läs mer om detta fall:
Laglös socialtjänst i Svalöv

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar